Skip to main content

Overige projecten

Smart Interior Solutions, Smart Paint Solutions & Smart Outdoor Living

Maatwerk oplossingen voor bedrijven en particulieren

SES biedt ook maatwerk interieur oplossingen en binnen- en buitenschilderwerk aan voor zowel bedrijven als particulieren. Onze jarenlange ervaring op het gebied van stand- en interieurbouw passen wij met onze takken SIS (interieur) en SPS (schilderwerk) graag ook in uw bedrijf of bij u thuis toe. Omdat wij alles in eigen huis hebben leveren wij altijd uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

We are now working with Smart Expo Solutions for multiple years and it was a pleasure and a big success every single time. They are very reliable, organized and flexible when it comes to any needs or short-term adjustments. Working with SES is very easy, kind and uncomplicated. Particularly the open-mindedness is great, thus it makes it much fun to work on the project together. Any wish or need will be provided in a professional way. All in all I can warmly recommend SES as your stand builder and overall solution for your next trade fair participations.

Naskor sports

Al vanaf het begin van Medik8 bouwt Smart Expo Solutions onze fantastische stand. Dankzij het meedenken en het overbrengen van onze bedrijf filosofie is elke beurs weer een succes!

Medik8

Sinds 2015 realiseert SES onze jaarlijkse beurzen; respectievelijk de SIAL in Parijs en de Anuga in Keulen. Beide grote food beurzen waar wij als bedrijf steeds een vernieuwend concept willen neerzetten. SES denkt hierbij op innovatieve en creatieve manier met ons mee. Goed teamwork, vertrouwen en flexibiliteit kenmerkt SES!

Numidia B.V.

De samenwerking met SES heb ik altijd als erg prettig ervaren. Flexibel, positief en altijd oplossingsgericht. De communicatie verloopt goed en SES levert hoe lastig ik het ze soms als opdrachtgever ook kan maken. Geen onzin en paarse krokodillen, maar een can-do mentaliteit is waar SES bij mij voor staat!

Astellas Pharma

Sinds 2013 ondersteunt SES bij onze beursdeelnames in Frankfurt en Milaan. Van ontwerp tot realisatie. Daarbij hebben we SES leren kennen als meedenkend en creatief met oog voor service. Afspraken worden nagekomen.
Kortom, een partner die we kunnen aanbevelen.

De Jong Hot Water Tanks

Sinds enkele jaren werken wij samen met Smart Expo Solutions voor onze stand op de Spoga+GAFA in Keulen. Er wordt meegedacht in de ontwerpfase en er worden duidelijke afspraken gemaakt over wat er geleverd wordt. Het contact met Smart Expo is persoonlijk, zowel in de voorbereiding als ook met de oplevering van de stand.

Bills Barn / Cobb

Smart Expo Solution is sinds jaar en dag onze partner op het gebied van exhibitions: standontwerp, standbouw en inrichting in binnen en buitenland.
Smart Expo Solution staat voor ons gelijk aan: persoonlijke betrokkenheid, ontzorging, service, betrouwbaarheid en daadkracht. Kortom een waardevolle en betrouwbare partner voor nu en de toekomst.

Optimum Group

De samenwerking met Smart Expo Solutions heb ik als zeer prettig ervaren. Waarbij Sponge-Jet in het verleden altijd gebruik maakte van een door de beurs gebouwde stand constructie hebben wij voor Surface Campus 2018 voor het eerst gekozen voor een zelfbouw stand. De reden hiervoor was dat wij een stand wilde hebben met een unieke uitstraling die veel beter past bij onze identiteit en tegelijkertijd onze producten op een veel duidelijkere manier zou weergeven. Het resultaat neergezet door Smart Expo Solutions mag er absoluut wezen! De uitstraling van de stand is als een professioneel visitekaartje! Wij hebben dan ook veel positieve reacties van onze klanten en prospecten ontvangen over de stand. Ook hebben wij een hoog aantal leads weten te bemachtigen en is onze belangrijkste doelstelling - het vergroten van onze bekendheid binnen de oppervlaktebehandeling - ruimschoots behaald!

Sponge-Jet Benelux

Al jaren staat ATAG op grote nationale en internationale beurzen. Normaalgesproken wordt er ieder jaar gepitched met een 3 tot 4 standbouwers. Dat hebben we ook een aantal jaren gedaan. Maar regelmatig bleek dat het moeilijk was om het ATAG-gevoel bij nieuwe standbouwers over te brengen. En dat gevoel is heel belangrijk voor ons; wij stellen de installateur - de ATAG SelectDealer - in onze communicatie centraal en willen dit ook tijdens beurzen weergeven. Bij ATAG moet je je thuis voelen en geen gast zijn. Je moet het gevoel krijgen dat je je in je eigen comfort zone bevindt. En dat begrijpt SmartExpo als geen ander. Het huizenconcept dat men heeft ontwikkeld voor beurzen is een aantal jaren geleden ontwikkeld, doorontwikkeld en verbeterd. Waren we destijds hiermee de eerste, nu zie je steeds vaker op allerlei beurzen ook op andere stands het huis concept terugkomen. SES kent als geen ander de houtskelet standbouw en komt iedere keer met vernieuwende concepten rondom het ATAG-huis. Op dit moment zijn we erg tevreden over het meedenken, de samenwerking en de flexibiliteit van Smart Expo Solutions. We gaan nog niet verhuizen.

ATAG Verwarming Nederland B.V.

Wij werken al jaren samen met SES voor meerdere beurzen per jaar voor zowel binnen- als buitenland. We zijn zeer tevreden over onze jarenlange samenwerking met SES. De stands worden altijd perfect opgeleverd, Afspraken worden nagekomen en ze zijn enorm flexibel en klantgericht.

Bandall

Door de samenwerking met Smart Expo Solutions kunnen wij ons meer focussen op andere zaken dan het realiseren van onze stands. Vooral het meedenken, de creativiteit, de hoogstaande kwaliteit, het op tijd afleveren en zich houdend aan het budget, is voor ons altijd weer een geruststellende gedachte

Yamaha Motor

De samenwerking met SES gaat terug tot 2007 en sindsdien zijn zij (voor twee verschillende organisaties) steevast mijn standbouwpartner geweest. De relatie kwam bij toeval tot stand, maar het is geen toeval dat deze al zo lang voortduurt. Ja ze leveren doordachte en mooie stands op, maar dat is op zich niet de reden. De combinatie van goede kwaliteit met een projectaanpak dat op volledig ontzorgen gericht is, is dat wel.

Nitea