Referenties

Onze klanten aan het woord over de samenwerking met SES

Remy Gijzel

De samenwerking met Smart Expo Solutions heb ik als zeer prettig ervaren. Waarbij Sponge-Jet in het verleden altijd gebruik maakte van een door de beurs gebouwde stand constructie hebben wij voor Surface Campus 2018 voor het eerst gekozen voor een zelfbouw stand. De reden hiervoor was dat wij een stand wilde hebben met een unieke uitstraling die veel beter past bij onze identiteit en tegelijkertijd onze producten op een veel duidelijkere manier zou weergeven. Het resultaat neergezet door Smart Expo Solutions mag er absoluut wezen! De uitstraling van de stand is als een professioneel visitekaartje! Wij hebben dan ook veel positieve reacties van onze klanten en prospecten ontvangen over de stand. Ook hebben wij een hoog aantal leads weten te bemachtigen en is onze belangrijkste doelstelling – het vergroten van onze bekendheid binnen de oppervlaktebehandeling – ruimschoots behaald!

Remy GijzelSponge-Jet Benelux
Maartje Vermetten

Wij werken al jaren samen met SES voor meerdere beurzen per jaar voor zowel binnen- als buitenland.
We zijn zeer tevreden over onze jarenlange samenwerking met SES. De stand worden altijd perfect opgeleverd,
Afspraken worden nagekomen en ze zijn enorm flexibel en klantgericht.

Maartje VermettenBandall Benelux
Jan Henk van der Wijk

Al jaren staat ATAG op grote nationale en internationale beurzen. Normaalgesproken wordt er ieder jaar gepitched met een 3 tot 4 standbouwers. Dat hebben we ook een aantal jaren gedaan. Maar regelmatig bleek dat het moeilijk was om het ATAG-gevoel bij nieuwe standbouwers over te brengen
En dat gevoel is heel belangrijk voor ons; wij stellen de installateur – de ATAG SelectDealer – in onze communicatie centraal en willen dit ook tijdens beurzen weergeven. Bij ATAG moet je je thuis voelen en geen gast zijn. Je moet het gevoel krijgen dat je je in je eigen comfort zone bevindt. En dat begrijpt SmartExpo als geen ander. Het huizenconcept dat men heeft ontwikkeld voor beurzen is een aantal jaren geleden ontwikkeld, doorontwikkeld en verbeterd. Waren we destijds hiermee de eerste, nu zie je steeds vaker op allerlei beurzen ook op andere stands het huis concept terugkomen. SES kent als geen ander de houtskelet standbouw en komt iedere keer met vernieuwende concepten rondom het ATAG-huis.

Op dit moment zijn we erg tevreden over het meedenken, de samenwerking en de flexibiliteit van Smart Expo Solutions. We gaan nog niet verhuizen.

Jan Henk van der WijkMarketing Manager ATAG Verwarming Nederland B.V.
Hans Groenendijk

Door de samenwerking met Smart Expo Solutions kunnen wij ons meer focussen op andere zaken dan het realiseren van onze stands. Vooral het meedenken, de creativiteit, de hoogstaande kwaliteit, het op tijd afleveren en zich houdend aan het budget, is voor ons altijd weer een geruststellende gedachte.

Hans GroenendijkCommunications Executive & Press Officer Yamaha motor Europe
Luuk Wessels

Smart Expo Solution is sinds jaar en dag onze partner op het gebied van exhibitions: standontwerp, standbouw en inrichting in binnen- en buitenland.
Smart Expo Solutions staat voor ons gelijk aan: persoonlijke betrokkenheid, ontzorging, service, betrouwbaarheid en daadkracht. Kortom een waardevolle en ontzorgende partner voor nu en de toekomst.

Luuk WesselsMarketing Manager Optimum Group
Arjen Brand

De samenwerking met SES gaat terug tot 2007 en sindsdien zijn zij (voor twee verschillende organisaties) steevast mijn standbouwpartner geweest. De relatie kwam bij toeval tot stand, maar het is geen toeval dat deze al zo lang voortduurt. Ja ze leveren doordachte en mooie stands op, maar dat is op zich niet de reden. De combinatie van goede kwaliteit met een projectaanpak dat op volledig ontzorgen gericht is, is dat wel.

Arjen BrandManaging Director Nitea IT Solutions
Eveline Schrauwen

Smart Expo Solutions en Derbigum on top!
Wij van Derbigum duurzame dakbedekking kiezen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en slimme oplossingen. Bedankt Smart Expo Solutions voor de realisatie van onze prachtige stand voor de Bouwbeurs in Utrecht!

Eveline SchrauwenMarketing Coördinator Derbigum
Jos Brakenhoff

Sinds 2013 ondersteunt SES bij onze beursdeelnames in Frankfurt en Milaan. Van ontwerp tot realisatie. Daarbij hebben we SES leren kennen als meedenkend en creatief met oog voor service. Afspraken worden nagekomen.
Kortom, een partner die we kunnen aanbevelen.

Jos BrakenhoffAccount Manager DEJONG hot water tanks
Femke ter Steeg - Klok

Sinds enkele jaren werken wij samen met Smart Expo Solutions voor onze stand op de Spoga+GAFA in Keulen.
Er wordt meegedacht in de ontwerpfase en er worden duidelijke afspraken gemaakt over wat er geleverd wordt. Het contact met Smart Expo is persoonlijk, zowel in de voorbereiding als ook met de oplevering van de stand.

Femke ter Steeg - KlokAlgemeen Directeur Bills Barn
Michael de Graaf

De samenwerking met SES heb ik altijd als erg prettig ervaren. Flexibel, positief en altijd oplossingsgericht. De communicatie verloopt goed en SES levert hoe lastig ik het ze soms als opdrachtgever ook kan maken. Geen onzin en paarse krokodillen, maar een can-do mentaliteit is waar SES bij mij voor staat!

Michael de GraafProduct Manager Astellas Pharma
Numidia BV

Sinds 2015 realiseert SES onze jaarlijkse beurzen; respectievelijk de SIAL in Parijs en de Anuga in Keulen. Beide grote food beurzen waar wij als bedrijf steeds een vernieuwend concept willen neerzetten. SES denkt hierbij op innovatieve en creatieve manier met ons mee. Goed teamwork, vertrouwen en flexibiliteit kenmerkt SES!

Numidia BV
Hans Bolder

Al vanaf het begin van Medik8 bouwt Smart Expo Solutions onze fantastische stand. Dankzij het meedenken en het overbrengen van onze bedrijfsfilosofie is elke beurs weer een succes!

Hans BolderCEO HB Care en HB Skincare
Ted Meij

SES is onze vaste partner voor de VSK-beurs, die elke twee jaar in de Jaarbeurs wordt gehouden. Deze samenwerking leidt tot veel waardering voor onze stand en zelfs tot prijzen! In 2006 wonnen we met SES de Beste Beurspresentatie Award. In 2008 waren we wederom genomineerd. Ook onze informatiestand tijdens de laatste editie van de VSK, leverde veel waardering en bekijks op. Deze prachtige, open stand was gemaakt op basis van een strak budget. Michael en Eddy leveren altijd een topprestatie: ze zijn flexibel, komen afspraken na en stoppen niet eerder dan dat de klant tevreden is. Dat ben ik dus ook. Elke keer opnieuw.

Ted MeijDirecteur Blygold Nederland B.V.
Jos Benders

Al jaren speelt SES een rol in de realisatie van onze beursstands. We zijn erg tevreden over de samenwerking. Er wordt creatief meegedacht, afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend! Kortom, een waardevolle partner voor de lange termijn!

Jos BendersCommercieel Directeur Carp Media B.V.